kurk&kwast workshop schilderen met een glaasje wijn

kurk&kwast

wat bieden wij aan?

onze workshop

Over onze workshops

Onze workshops worden gehouden in dit gezellige zolder Atelier in Soest

Tijdens onze workshops maak je een schilderij stap voor stap samen met de begeleider. Je kan hierbij de begeleider mee volgen, maar je mag ook natuurlijk zelf creatieve keuzes maken.

Het is inclusief alle schildermateriaal en begeleiding.

workshop schilderen atelier

Kiezen of jezelf laten verrassen?

Bij onze workshop heb je keuze uit twee verschillende onderwerpen die je gaat schilderen. 

Ook kan je jullie zelf laten verassen, met wat je gaat schilderen. In dat geval kan je hierboven gelijk doorklikken om te reserveren.

Ben je toch benieuwd naar de twee keuzes? Hier zijn ze dan:

De boswandeling

Stel je voor je maakt een rustige boswandeling in de herfst of misschien wel de lente. En je kijkt op een gegeven moment naar boven, wat zie je dan? Misschien zie je wel de bomen van alle kanten komen. Zoveel verschillende kleuren bladeren, want ze gaan allemaal over mekaar heen. Misschien lijken een paar blaadje gewoon licht te geven omdat de zon zo fel op ze staan. En wat vaak het allermooist is als je ook de zonnestralen tussen de bomen door ziet schijnen, en dat ze lekker warm aanvoelen op je gezicht

Dit kan je helemaal zelf maken als je kiest voor de boswandeling workshop.

schilderijen resultaten

De zonsondergang

Een zonsondergang is eigenlijk zoiets magisch, dat we het soms vergeten omdat hij er elke dag is. Elke avond wordt de lucht beschilderd met felle warme kleuren zoals rood, oranje, geel en roze. Elke avond danst het licht van de zon op de wolken. En als je maar een paar minuutjes wegkijkt, ziet hij er alweer totaal anders uit, dus je kan er uren naar blijven staren.

Ook deze kan je helemaal zelf maken als je kiest voor de zonsondergang workshop.

schilderijen resultaten