kurk&kwast workshop schilderen met een glaasje wijn

kurk&kwast

over ons

Hoi, wij zijn kurk&kwast. En wij geven schilderworkshops met een glaasje wijn erbij om jou uit je comfortzone te halen! Dit doen we via onze eigen website en meerdere verzamelwebsites van uitjes.

Missie

Wij geloven dat iedereen creatief kan zijn, maar bij veel mensen ligt dit een beetje verstopt. Vaak hebben mensen een soort van drempel waar ze niet overheen durven. Ze denken bijvoorbeeld dat ze het niet kunnen of ze worden onzeker als ze kijken naar de kunst van anderen. De grootste drempel ligt vooral in het begin. Het is altijd spannend om met je kwast voor de eerste keer het doek aan te raken.

kurk&kwast hun missie is dat door de workshops mensen meer zichzelf durven uit te drukken, en de eerste strook durven te zetten met hun kwast. Bij de workshops gaat het om het uitdrukken van jezelf en jouw ideeën op een canvas, maar wij hopen dat ze dit ook kunnen toepassen in andere dingen in hun leven. We hopen ook dat mensen een nieuwe kant van hunzelf leren kennen en in contact komen met hun innerlijke kunstenaar. En daardoor ook zelf vaker schilderen of creatief bezig gaan zijn, en hun rust erin kunnen vinden.

 

 

Wat vinden wij belangrijk?

Allereerst vinden we belangrijk dat iedereen zich comfortabel voelt in ons atelier.  Wij streven ernaar om een fijne, sfeervolle omgeving te creëren, waar je lekker informeel met elkaar samen bent.

Ook vinden we het belangrijk dat de workshop voor niemand aanvoelt als een competitie, want als het gaat om kunst, heeft iedereen zijn eigen stijl. Ook zal iedereen een schilderopdracht anders interpreteren en iets anders op het doek neerzetten. Maar dat is juist zo mooi om te zien.

En als laatste zijn we heel trots op het aantal workshops dat we al hebben gegeven, maar voor ons is het echte succes elke klant die we blij maken en inspireren.

Wij kijken er heel erg naar uit verder te groeien en te verbeteren!

Dit is de eigenares van kurk&kwast, Emma Wierink. Ze komt uit Hilversum en is 20 jaar oud.

Biografie

Ik ben heel creatief en ik neem vanaf mijn zevende al kunstlessen buiten school. Over de jaren heen heb ik veel met verschillende materialen gewerkt en ben er uiteindelijk achter gekomen dat werken met acryl verf echt mijn absolute favoriet is. Voor mij is schilderen echt een rustmoment. En door het uiten van mijn creativiteit, maakt het mijn hoofd leeg.

Ik schilder meestal landschappen en objecten, maar ik ben recent ook begonnen met portretten. En ik hou ervan om constant nieuwe dingen te leren en mezelf te ontwikkelen.

Ik ben dit bedrijf begonnen omdat Ik het altijd zo zonde vond als mensen zeggen dat ze niet creatief kunnen zijn. Want net als met heel veel andere dingen in het dagelijks leven, je moet het gewoon doen om er beter in te worden.

eigenares kurk&kwast

Een aantal werken van Emma

schilderij Emma Wierink
schilderij Emma Wierink
schilderij Emma Wierink
schilderij Emma Wierink
schilderij Emma Wierink
schilderij Emma Wierink
schilderij Emma Wierink
schilderij Emma Wierink
schilderij Emma Wierink