kurk&kwast schilder workshop

kurk&kwast

over mij

missie van kurk&kwast

Als het gaat om schilderen, heeft iedereen zijn eigen stijl. Ook zal iedereen een schilderopdracht anders interpreteren en iets anders op het doek neerzetten. Ik wil dat mijn klanten echt hunzelf en hun fantasie kunnen laten zien in hun schilderij. Vaak als mensen niet zelf vaak schilderen, kan dit nog best wel moeilijk zijn. 

kurk&kwast hun missie is dat door de workshops mensen meer zichzelf durven uit te drukken. Bij de workshops gaat het om je uitdrukken van jezelf en jouw ideeën op een canvas, maar ik hoop dat ze dit ook kunnen toepassen in andere dingen in hun leven. Ik hoop ook dat mensen een nieuwe kant van hunzelf leren kennen en in contact komen met hun innerlijke kunstenaar. En daardoor ook zelf vaker schilderen of creatief bezig gaan zijn, en hun rust erin kunnen vinden.

visie van kurk&kwast

Ik geloof dat iedereen wel creatief is in een bepaalde, maar bij veel ligt dit een beetje verstopt. Vaak hebben mensen een soort van drempel waar ze niet overheen durven.  Ze denken vaak dat ze het niet kunnen of ze worden onzeker als ze kijken naar anderen hun kunst.

kurk&kwast hun visie is om een fijne, sfeervolle omgeving te creëren, waar de drempel van angst of onzekerheid  een beetje weg wordt gehaald. kurk&kwast haalt die drempel weg door tijdens het schilderen wijn aan te bieden. Hierdoor worden mensen wat losser en laten ze die zorgen wat achter zich.

 

Dit is de eigenares van kurk&kwast, Emma Wierink. Ze komt uit Hilversum en is 19 jaar oud.

Biografie

Ik ben heel creatief en ik neem vanaf mijn zevende al kunstlessen buiten school. Over de jaren heen heb ik veel met verschillende mediums gewerkt en ben er uiteindelijk achter gekomen dat werken met acryl verf echt mijn absolute favoriet is. Voor mij is schilderen echt een rustmoment. En door het uiten van mijn creativiteit, maakt het mijn hoofd leeg.

Ik schilder meestal landschappen en objecten, maar ik ben recent ook begonnen met portretten. En ik hou ervan om constant mezelf te ontwikkelen.

 

 

Emma

Een aantal werken van Emma

schilderij 1
schilderij 2
schilderij 3
schilderij 6
schilderij 5
schilderij 3